välkomna till barnloppis & barnens dag!

12/5 2024 med öppet hus klockan 11-14


10 maj: Nu är anmälan till barnloppisen stängd, men ni är välkomna som besökare! Ni anmälda kan se infon i svarsmejlet samt nedan. Alla frågor, tips, synpunkter eller eventuella förslag tas tacksamt emot via e-postadressen: Loppis@vejbystrandsskola.se Tack!

Ni som anmält er som säljare har i samband med att ni skickat in formuläret fått en automatisk bekräftelse skickad till er e-postadress från Google formulär. Hittar du inte bekräftelsen i inkorgen kolla då även i skräpkorgen.

Barnloppisen är i vår i första hand i gymnastiksalen. Skolans bord placeras ut där och ev. något bord med information om skolan utanför entrén under tak. Checka in dig vid huvudentrén hos en av arrangörerna, i gul reflex väst, som prickar av dig. Sedan är det först till kvarn, från klockan 10, vid val av plats som gäller. Vill du som har anmält dig som säljare ta med eget bord/ställning är det helt okej, se då till att ställa bordet på en plats godkänd av arrangörerna. Har du t.ex. eget tält och vill sälja utomhus går det alltså bra, men vänligen dubbelkolla med någon av oss arrangörer i gul reflexväst att platsen är okej. Tack!

Vad händer under barnens dag?

🧡 VEJBY IF, den lokala fotbollsklubben, säljer grillade hamburgare, fika och dryck vid matsalen❣️

🪁 Drakflygning med Båstad kite. Barnen får gratis prova på att flyga färgglada drakar på skolgården.

💙 Vinn familjebiljett till äventyrsbadet Vattnets hus❣️ Skriv upp era uppgifter och delta i utlottningen.

🎨 Rita, pyssla och ansiktsmåla❣️
En plats med pysselbord är öppen hela Barnens dag. Vi bjuder på ansiktsmålning i all enkelhet. Ni föräldrar och äldre barn/ungdomar får gärna hjälpa till att måla.

🛝⚽️ Fri lek på skolgården – hela tiden❣️😃
Till exempel finns bollar och käpphästar framtagna för leksugna att använda.
Henrik ”Luigi” Fältström kommer med sin roliga cykel. (Se bild nedan från förra året.)

🌼 Öppet hus i verksamheten❣️ Upptäck vårt kooperativ. På Vejbystrands skola och förskola har vi små klasser, hemlagad mat och arbetsro i klassrummet. Skolan ligger nära Italienska ängen, havets strand och Trollskogen.

💞 Obs! Vuxna ansvarar för sina barn.
Vi ber er respektera att hela skolan är en nöt- och mandelfri zon (gäller även jordnötter), detta på grund av allvarliga allergier hos skolans elever. Därför ber vi er att ej förtära produkter som kan innehålla dessa ämnen inom skolområdet.
Tänk också på att inte besöka skolområdet om du/ni är sjuka och kan smitta andra, detta gäller alltid men är extra viktigt då det finns infektionskänsliga barn. Tack för visad hänsyn❣️

Henrik "Luigi" Fältström

Till er som har anmält er som säljare

Att sälja på barnloppisen är gratis, men du ska ha anmält dig via formuläret eller kontaktat oss arrangörer. Vi tillhandahåller säljbord och plats, men vill du ta med eget bord eller ställning går det bra. Så länge du står på en plats godkänd av oss arrangörer.

Obs! Ingen försäljning får ske från bilar. Detta är inte någon bakluckeloppis. Inga bilar får stå på skolgården. (Undantag sker för om t.ex. en traktor eller annat roligt fordon visas upp under Barnens dag.)

Har du t.ex. tält och vill sälja utomhus eller stå under tak med eget bord/ställning går det också bra. Men hör dig då för med oss arrangörer i reflexväst så du står på en lämplig plats. Har du frågor, synpunkter eller önskemål så sök upp någon av oss. 😊

Du som säljare ansvarar för att återställa säljplatsen i fint skick efter barnloppisen. Tack på förhand för det!

Säljarna är på plats för uppackning och iordningställande mellan klockan 10-10.45. Observera att ingen försäljning får förekomma innan klockan 11. För besökarnas skull börjar inga säljare packa ihop innan förrän 13.45, eftersom loppisen slutar först klockan 14.

Mat, dryck eller annan förtäring får inte säljas då det är förbehållet Vejby IF.

Barn får gärna vara med och sälja, men då endast tillsammans med målsman.

Barnloppis höstterminen 2023
 Photo by <a href="https://unsplash.com/@jdavydko?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Roman Davydko</a> on <a href="https://unsplash.com/s/photos/toys-flea-market?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Unsplash</a>

Hitta hit!

Vejbystrands skola och förskola hittar du på Skogsvägen 40 i Vejbystrand.
Obs! Inga bilar får parkeras på skolgården. Parkera istället på vår parkering. Där finns dock begränsat antal parkeringsplatser. Ett tips till er besökare är att det även finns parkeringsplatser längsmed havet, så där passar det bra att stå för er som kan tänka er en promenad. Strandparkeringen är längst ned på Skogsvägen. Du finner också många parkeringsplatser längsmed Kustvägen, vid Vejby Strand Hotel. Se karta nedan.