TACK!

Tack till alla säljare och besökare på Barnloppis & Barnens dag 24/9 2023!

Uppdatering 25/9:
Stort tack till alla som hjälpte till att arrangera, sprida information, bidra med roligheter, flytta bord, fixa, städa med mera! Event blir vad vi tillsammans gör det till. Under dagen hade vi dessutom turen att ha fint väder med uppehåll.
Besökte du barnloppis och/eller barnens dag söndag 24 september klockan 11-14? 🍂🍁
Har du reflektioner, synpunkter, goda råd och andra förslag så tas de tacksamt emot via e-postadressen: Loppis@vejbystrandsskola.se
Tack för din tid och ditt engagemang!

Uppdatering 22/9:
Vi har nu stängt formuläret för att anmäla sig som säljare.
(Ni som har anmält er som säljare fick i samband med att ni skickade in formuläret en automatisk bekräftelse skickad till er e-postadress från Google formulär. Hittar du inte bekräftelsen i inkorgen kolla då även i skräpkorgen.)

I höst är barnloppisen i första hand inomhus. Skolans bord har ställts upp i korridorer och klassrum. Några bord ställs utanför under tak. Vill du som har anmält dig som säljare ta med eget bord/ställning är det helt okej, se då till att ställa bordet på en plats godkänd av arrangörerna. Har du t.ex. eget tält och vill sälja utomhus går det alltså bra, men vänligen dubbelkolla med någon av oss arrangörer i gul reflexväst att platsen är okej. Tack!

Vad händer under denna barnens dag?

🧡 VEJBY IF, den lokala fotbollsklubben, säljer grillade hamburgare och dryck vid matsalen❣️
Skolbarn säljer fika❣️

🦀 Krabban Klora från Vattnets Hus i Ängelholm dyker upp kl. 11-11.30 och sprider glädje❣️ 🙏
💙💦 Tävla under dagen, vinn familjebiljett till äventyrsbadet❣️ 🙏
(Dragning av vinnare sker vid 14-tiden och vinnarna kontaktas.)

🕺🏻 🎶 Dansfabriken är på plats kl. 11.30-12.30 så barnen får prova på dans❣️

🏐 Engelholms Volleybollsällskap, EVS, P12 är i gymnastiksalen, eller ev. utomhus vid fint väder. Prova på volleyboll❣️
Det bjuds på gratis gympapåsar, en gåva från Skånetrafiken. 🙏

♻️💚Fritidsbanken finner ni i paviljongen på skolgården. Lär er mer om denna kostnadsfria utlåningsverksamhet (som håller till på Industrigatan 6 i Ängelholm) och passa på att låna sport- och friluftsutrustning. Det är alltid gratis att låna av dem❣️
Här finns också gratis sittunderlag, en gåva från Skånetrafiken. 🙏

🎨 Rita, pyssla och ansiktsmåla❣️
I ett rum med pysselbord där man till exempel kan göra loom-band och rita är öppet hela Barnens dag.
Vi bjuder på ansiktsmålning i all enkelhet från ca kl 11.45. Föräldrar och till exempel äldre barn/ungdomar kan få hjälpa till att måla. I pysselrummet finns också vikbara bussar, en gåva från Skånetrafiken. 🙏

Reflexer delas ut till besökare av Svenska kyrkan❣️ 🙏

🛝⚽️ Fri lek på skolgården – hela tiden❣️😃
Till exempel finns bollar och käpphästar framtagna för leksugna att använda.
Vi kommer även få se en höghjuling, en rolig cykelmodell. 🚲
En lastbil visas eventuellt upp och kanske en traktor.
Har vi tur och det inte pågår något larm/tillbud så får vi besök av fordon med blåljus.

💞 Obs! Vuxna ansvarar för sina barn.
Vi ber er respektera att hela skolan är en nöt- och mandelfri zon (gäller även jordnötter), detta på grund av allvarliga allergier hos skolans elever. Därför ber vi er att ej förtära produkter som kan innehålla dessa ämnen inom skolområdet.
Tänk också på att inte besöka skolområdet om du/ni är sjuka och kan smitta andra, detta gäller alltid men är extra viktigt då det finns infektionskänsliga barn.
Tack för visad hänsyn❣️

Till er som har anmält er som säljare

Att sälja på barnloppisen är gratis, men du ska ha anmält dig via formuläret eller kontaktat oss arrangörer. Vi tillhandahåller säljbord och plats, men vill du ta med eget bord eller ställning går det bra. Så länge du står på en plats godkänd av oss arrangörer.

Obs! Ingen försäljning får ske från bilar. Detta är inte någon bakluckeloppis. Inga bilar får stå på skolgården. (Undantag sker för lastbil och ev. blåljusfordon som visas upp under Barnens dag.)

Har du t.ex. tält och vill sälja utomhus eller stå under tak med eget bord/ställning går det också bra. Men hör dig då för med oss arrangörer i reflexväst så du står på en lämplig plats. Har du frågor, synpunkter eller önskemål så sök upp någon av oss. 😊

Du som säljare ansvarar för att återställa säljplatsen i fint skick efter barnloppisen. Tack på förhand för det!

Säljarna är på plats för uppackning och iordningställande mellan klockan 10-10.45. Observera att ingen försäljning får förekomma innan klockan 11. För besökarnas skull börjar inga säljare packa ihop innan förrän 13.45, eftersom loppisen slutar först klockan 14.

Mat, dryck eller annan förtäring får inte säljas då det är förbehållet skolan och Vejby IF och skoleleverna.

Barn får gärna vara med och sälja, men då endast tillsammans med målsman.

 Photo by <a href="https://unsplash.com/@jdavydko?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Roman Davydko</a> on <a href="https://unsplash.com/s/photos/toys-flea-market?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Unsplash</a>

Hitta hit!

Vejbystrands skola och förskola hittar du på Skogsvägen 40 i Vejbystrand.
Obs! Inga bilar får parkeras på skolgården. Parkera istället på vår parkering. Där finns dock begränsat antal parkeringsplatser. Ett tips till er besökare är att det även finns parkeringsplatser längsmed havet, så där passar det bra att stå för er som kan tänka er en promenad. Strandparkeringen är längst ned på Skogsvägen. Du finner också många parkeringsplatser längsmed Kustvägen, vid Vejby Strand Hotel. Se karta nedan.